Modalitate de comanda 

Pentru efectuarea comenzii on-line este necesara inregistrarea pe site prin crearea unui cont.
Crearea contului consta in completarea campurilor cu datele de contact.
Va rugam sa completati toate campurile obligatorii cu date reale pentru ca unul dintre reprezentantii nostri sa va valideze contul intr-un timp scurt.

De asemenea, prin crearea contului, puteti sa vizualizati istoricul comenzilor.

Pentru trimiterea coletului catre dumneavoastra, sunt necesare datele de contact.
Datele dumneavoastra personale sunt folosite doar pentru a trimite comanda catre dumneavoastra si nu vor fi niciodata impartite cu terti sau folosite in alte scopuri.

 

Comanda online se efectueaza prin adaugarea produselor in cos, pentru care trebuie adaugat numarul articolelor pe care doriti sa le comandati. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin parcurgerea paginii de comanda.

Selectati apoi modalitatea de plata care va avantajeaza si completati adresa la care doriti sa fie realizata livrarea produselor.

Comanda se finalizeaza prin apasarea butonului "Confirma comanda", dupa care veti fi contactat in scurt timp de catre un reprezentant al firmei noastre.

 

 

Modalitate de plata

 

1Plata la livrare
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid, la livrarea coletului. Este ceea ce se numeste si plata ramburs.

2Ordin de plata in avans
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa receptionarea platii.

Preturile sunt exprimate in Lei si contin TVA.

 

Modalitate de livrare

Livrarea se face prin Urgent Curier.

Comenzile se livreaza in termen de maxim 24 ore pentru comenzile preluate de luni pana vineri si de maxim 36 - 48 ore pentru comenzile preluate in zilele de sambata indiferent de localitatea de destinatie.
O facilitate importanta este posibilitatea calcularii costului exact de transport si afisarea acestuia in etapa de check-out comanda.

Astfel, dumneavoastra stiti exact cat costa livrarea comenzii si nu platiti mai mult decat ar trebui.

Odata plasata comanda, administratorii magazinului virtual pot prelucra documentele de transport (AWB) in mod automat.

Automatizarea faciliteaza expedierea unui numar mare de comenzi intr-un timp foarte scurt.

 

Programul nostru de lucru este: 

Luni-Vineri 08.00 - 17.00

Sambata: 08.00 – 14.00